Eiendom

kvalitet og trygghet

Utvikling og utleie av næringseiendom i Bergen

Mowinckel Management holder til i 12. etasje i C. Sundtsgate 37 og forvalter ca. 30.000 kvadratmeter næringseiendom i Bergen, fordelt på rundt 50 leietakere. Sammen med nære samarbeidspartnere har vi opparbeidet en solid eiendomsmasse med god strategisk beliggenhet i Bergen Sentrum og i Kanalveien på Minde. Eiendommene eies av AS J E Mowinckel og Univest AS.

Vårt mål er å tilrettelegge og forvalte vår eiendomsmasse slik at vi på en bærekraftig måte kan tilby våre leietakere konkurransedyktige og forutsigbare leieforhold. Gjennom god dialog og godt samarbeid med våre eksisterende og framtidige leietakere skal vi være i stand til å levere kvalitet og trygghet og sørge for at våre leietakerne trives.

C. Sundtsgt 37
Interessert i førsteklasses lokaler i sjøkanten med panorama utsikt over vågen og innseilingen til Bergen? 332 kvm ledig i 4. etg. Vi har ledig i 4. etasje og sørger for bærekaftig tilrettelegging av tidsriktige og spreke lokaler etter avtale med deg som Leietaker.  Ta kontakt for en uforpliktende prat! C. Sundtsgate 37 (høyeste delen av "Mowinckelgårdene") er et 12 etasjes kontorbygg med sentral beliggenhet i sjøkanten på Nordnes og med fantastisk utsikt mot Sandviken, Bryggen, Fløyen og Ulriken. Bygget ligger vegg i vegg med den andre delen av "Mowinckelgårdene", (C. Sundtsgate 39) som er nærmeste nabo til BEFFEN sitt stopp på Nordnes siden. Trygg innendørs sykkelparkering med garderobeanlegg, unike felles lounge/møteroms fasiliteter etc. Ca 6 minutters gange til Bybanen.
C. Sundtsgt 39
Ledig for leie: MÅ SEES - I SJØKANTEN, 730 KVM KONTORLOKALER i 3. etasje. Nærmere sjøen kommer du ikke, C Sundtsgate 39 ligger bokstavelig talt ute i vågen. Ta turen innom for en uforpliktende prat og en titt!
C. Sundtsgate 39 (den opprinnelige "Mowinckelgården") har sentral beliggenhet i sjøkanten på Nordnes med "BEFFEN" som nærmeste nabo. Nærkontakt med Vågen og fantastisk utsikt mot Sandviken, Bryggen, Fløyen og Ulriken. Kort vei gjennom gågaten til Bybanen.
Strandgaten 198
Strandgaten 198 har synlig og god beliggenhet på Nordnes vis a vis Nykirken. Vi får ledig en praktisk og attraktiv etasje på 660 kvm i november 2022. Bygget består av 6 moderne kontoretasjer pluss garasje og butikk i 1. etasje. 1 minutts gange til BEFFEN og knappe 10 minutter til Bybanen. Kort vei til butikker, restauranter, post etc.

Kanalveien 51
20.000 kvm bygg sentralt på Minde. Det jobbes med en reguleringsplan for eiendommen, men vi har kostnadseffektive lagerlokaler (inntil ca 8.000 kvm) og kontorlokaler (ca 3-800 kvm) ledig for utleie for en periode inntil ca. 4 år.  Ta kontakt for mer informasjon og visning!
Kanalveien 53
Kanalveien 53 ligger sentralt plassert på Mindemyren og består av lager/kontor/showroom.
Eiendommen ligger rett på framtidig bybanestopp på linjen mellom Bergen Sentrum og Fyllingsdalen.
Næringslokaler i Bergen?
Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!
Ta kontakt